Juleeeeetid heeejdå

Nu är snart julen över och det ska faktiskt bli ritkigt skönt, även om jag såg fram emot mot den förvånansvärt mycket iår.
Julen spenderades i Göteborg i Erics lya, det var mysigt. Men efter 2 dagar  i samma bur med hela familjen så började jag lätt klättra på väggarna. IMorogn åker mami & papi till Uppsala, Eric stannar här  och jag åker hemåt.

Men föörst ska Johan komma upp så ska vi (han) shoppa lite på mellandagsrean.
Det blir mys, för jag honom saknar jag :)

Och jag fick en sysmaskin i julklapp precis som ag önksade mig så jädrar vad här ska sys nu!

puss

Berlin 99

Ska snart börja göra mig iordning, folket kommer vid 7. Sen äre feeest!
Sitter här och kollar på klipp från Rammsteins konsert i Berlin - 99. Får fortfarande ett rus i kroppen som om jag hade varit där, (vilket dck inte hade varit så troligt eftersom jag var 8 år då.) efter min sjuka extas upplevelse när jag kollade på live videon när jag var full & trött. Haha, så jävla klockrent.

Men man kan ju fan inte säga att man inte hade velat vara där.
Kläder är så fula så jag gillar dom.

november rain








I miss it too much to realise what my problem is

Long time ago

Längesen jag skrev nu. Mitt huvud har varit fullt av kemi, prov imorgon, och jag har ingen aning om hur det kommer gå. Dåligt som vanligt antagligen.
Måndag idag och jag sitter och äter frukost vid datorn. Helgen har varit hur mysig som helst.
Jag & Johan var på en tripp till Göteborg. Gick genom Haga där det var hur juligt som helst, små julstånd överallt.
Sen började det snöa då tyckte jag tycke inte jag kunde få det juligare.

Idag äre tre lektioner, franska, engelska, fysik, sen ska jag försöka få lite kemi gjort.

Nu måste jag fixa miig. Puss

Matematik; oändlighet?

Naturvetenskapliga linjen. Den där linjen som jag går och hade sån ångest över, ja just den. Som alla säkert redan vet så baseras de grundläggande naturvetenskapliga ämnen på matematik (Ja, om man bortser från biologi)
På fredag har vi matteprov, och det som är så himla fascinerande är att jag har i princip pluggat matte från klockan 1 idag till klockan 8 idag - 7 timmar. Istället för att tycka att jag har varit duktig och stannat kvar efter skolan, och direkt efter min sista, (matematik lektion) gått vidare till ett studierum och satt mig där med matteboken, och sen även stannat kvar längre för att gå på läxhjälpen. Ja, istället för det så sitter jag här med skuldkänslor. De eviga skuldkänslorna. För att jag nu inte sitter med min bok uppslagen och räknar.

Innan matteprov, fysikprov och kemiprov, som i princip bara består utav matematik, men i synnerhet matteproven, så kan man aldrig plugga för mycket. För det tar aldrig slut! Du kan räkna dygnet runt, men du har alltid fler uppgifter att lösa och klura på. Och det är det som fuckar upp min hjärna! På riktigt, jag kan inte säga att jag har pluggat mycket matematik idag, inte utav den oändliga matematiska världen som finns.

Det tar aldirg slut, och du kan aldrig känna att yes, nu slår jag igen boken för jag har räknat tillräckligt med matte inför provet. No, utan det är alltid panik och räkneångest som gäller inför proven, och det suger. Och jag tror allt matteräknande idag + ett avsnitt utav six feet under som var extra jobbigt att titta på idag, det var ett av de där djupa, sorgliga, och som en begravningsbyra det handlar om, så kommer man aldrig ifrån döden, har helt enkelt skruvat in i min hjärna, blandat ihop sig med min trötthet och gjort mig extra sentimental.

Så nu ska jag gå ut och ta en cigg och ringa min kära vän Benjamin, som jag inte pratat med på år och dar.