antioxidanter is the shit

Hej o hej o hå nya liv. Nej nu ska vi inte överdriva (vi=jag och schizoLisa som ibland också har något att säga)
Fredag idag. Jävligt gött, jag var duktig och var med på gympan. Fick iofs en boll rätt i ansiktet och började lipa. Vilket jag tycker är ganska kul, nu i efterhand. Du är kul Lisa.

Nu ska jag äta. Hoppas inte jag har ätit alldelles för mycket så min skrivlust kommer försvinna pga av att min mage vill sprängas. tjohej

ps. fan vad gott med mat

Det var fett gott med mat. Men blev lite för mycket, som vanligt.
Sitter här med mina kära antioxidanter och lyssnar på LPA's nya låt (http://www4.speedyshare.com/data/648810698/14998566/16370375/Dunka%20h%C3%A5rdare%20(Session).mp3) för den som vill dunka hårdare.

Nu får jag panik, för jag behöver plackers, jag har ett behov att av alltid använda någon slags av tandtråd.
Men njaa, får bli senare. Ikväll är J sjuk, iaf tillräckligt sjuk för att inte orka ha någon liten klängapa omkring sig hela natten, vilket jag kankse kan förstå.

Nu blev det plöstlsigt böghockeyns dag med DK, vilket är braaaaaaa.

Jag har ny frisyr, nytt ciggpaket, nya vänner (nej bara skoja. tihi)

kom och tänka på en kul konversation jag och min bror hade förra helgen etfer jag varit ute dagen innan och träffat ja, en viss person.
Lisa berättandes om kvällen: "Ja, han har väl skaffat lite nya vänner"
Eric: "Eller Vänner."
Det var kul om man vet vem Mr. B är.

Men aja, nu ska jag fixa mina tänder. Men jag måste ju slänga upp min nya frilla, tjoho:


Jag säger: Jag är tuff som vanligt
Jag kunde sagt: Visst blev jag fin i håret? Vad tycker ni?! Kommentera gärna!

-
pussy

heeeej allihopa

Åhå, mitt huvud sprängs snart. På riktigt, och jag är sugen på cigg, och har inga. Ångest för den jävla skolan, ångest för den jävla klippningen (hatar att klippa mig). Men det måste fan göras, jag ser förjävlig  ut i huvduet.

Ett glas vin ikväll, och sista avsnitten utan Six Feet Under säsong 4. Det satt jäkligt fint. Men nu är det bara en säsong kvaaar, vad ska jag göra när det är slut :(

kukukukukukukukukuuk.

Får ta och titta på mina säsonger utav L word, som  till början var något utav en besvikelse. Ååh, kan inte se Jenny och Marina utan att vilja slå ihjäl dom båda två, fula och dumma i huvudet. Okej, Jenny är lite söt, men bara lite.

Jag ligger efter med tre matteläxor (säger jag även nu, den tredje är tills på fredag, och jag vet att jag inte kommer göra den tills dess) Men ska ta igen det till helgen. I helgen vill jag bara ta det lugnt, vara med min pojkvän. Men vill dock inte att han ska vara sjuk.

10.45 , 22.45 börjar gå mig på nerverna. Har en liten klocka som jag inte orkat byta batterier i och den har stannat på 10.45 , 22.45? vet ju fan inte vad, men klarar inte av den tiden längre. Förut tyckte jag ändå att det va en soft tid. Typ en kvart  att göra nåt innan klockan är elva, gå ut o ta en cigg, en snabbdusch eller 45 minuter till klcokan är halv tolv, jag hinner titta på ett avsnitt utan, god knows what. men fan, allt ska mucka.Och jag känner att jag babbalr i typ 150 km/h just nu. alltså, jag skriver ju. men pratar i mitt huvud?

ååh, dålig musik, jag vet inte vad ja vill lyssna på

hejdå

Hur man botar en fanatiker



Hur man botar en fanatiker - Amos Oz

Precis skrivit ett A4 om den här boken till min lärare. Kul bok, verkligen. Dagens nya bibel. Alla verkar ju älska den så jävla mycket. Jag kan inte hjälpa det, men jag blir bara arg när jag pratar om den. Även fast det han vill är väl i princip det jag också vill, dock ligger det väl närmare honom eftersom han är uppvuxen större delen av sitt liv i Israel. Men orka lägga fanatismen som nån slags ursäkt för de verkliga problemen. BRIST PÅ KUNSKAP OCH LIVSERFARENHET. Fatta! Sluta förfina folket med att de plötsligt är fanatiker hela bunten och att de har negativa egenskaper på grund utav det.
Fanatiker eller inte, vegetarian eller inte, jag skiter i vilket. Alla är olika, orka skapa massa jävla ord och fack för allting.
Lär er komprimissa och acceptera så slipper vi såna här äckligt gula böcker med massa snack i som vem fan som helst kan förstå att konflikten mellan israeler och palestinier är ett problem. Eller är det nån här som inte förstått det? Räck upp en hand, tack.

something new

I guess I don't have the right to hate

Here we go again

Yes, Nu sitter jag och pluggar till mitt bIologiprov som är på onsdag. Började idag, det känns sådär.
Men har vägrat plugga i helgen, efter två veckors konstant pluggandet till fysikprovet. Som är gjort och det är så jäkla skönt!
Fast beror ju iofs på hur man ser det, för nu är det inget mer fysik A och in på fysik B , vilket antagligen är helvetet x 10.

Ingen skola för mig idag, vilket både är posotivt och negativt. För nu njuter jag inte utav att vara hemma lika mycket som jag hade gjort utav att komma hem från en skoldag. Meen jag kan oundvikligt längta  tills ikväll då jag ska ta ett glas vin och lägga mig i sängen och börja kika på säsong 4 utav Six Feet Under. Jag är även oförnekligt förälskad i det programmet och dess karaktärer.

13 dagar kvar tills jag fyller 18 och jag måste redan nu börja planera till en ev. fest. Vilket jag egentligen kan tycka är ganska obligatoriskt om man fyller 18. Det är ju kul att fyyylla ååår, kom igen Lisa - positiva tankar.
Bara att den jäkla presationsångesten kommer för nu ligger chansen att ta ett körort närmare och närmare, och jag måste få in den där jäkla teorin i huvudet. Men vafan, klarar jag Fysik A så klarar jag den. Positiva tankar, eller vad var det du sa?

Nu ska jag sätta upp en liten lista med saker som jag vet att jag kan utföra (och i vissa fall, måste utföra om jag inte ska se ut som en dekadent fjortis när jag fyller år)

  Biologiprov
  Gymnastikprov
  Sy en klänning
Beställa klipptid
Färga håret

När detta är gjort kommer jag vara en snygg och nöjd 18 åring 2 februari.

Jag har en vän, hon heter Kajsa


Jag har en vän, hon heter Kajsa.
Vi har mycket kul ihop och om jag och Kajsa levde tillsammans hade jag försäkrat mig om att det hade gått, med lite om och men, för


Vi rä så väldigt snygga ihop, oc h det gillar folk, även vi.


Och även fast hon tycker om igelkottar, och jag är lite rädd för dom,
hade jag låtit henne leka med dom.


Om det hade regnat och vi bara hade haft ett paraply så hade vi delat.
För vi har inget emot lite intimitet.


men ibland kan det kanske hända att Kajsa blir ledsen för att hon saknar Iggy
och hans magiska hand


Då hade jag bara tagit fram min gura och lirat för henne. Gärna en egen sång,
som jag sjunger på impuls


Då hade hon blivit såhäär glad igen


Sen kan det hända att hon är så där Grr sexig, och jag vill ha henne


Då blir Kajsa lite tveksam på vem hon ska välja. Mig eller Iggy?


Sen leker vi våra dagar i ända, och Kajsa börjar närma sig åldern att stagda sig,
Men var är Iggy?


Men då! Som ett paket på posten, så tar jag med henne till ett ställe,
ett hemligt ställe. Där en skrynklig gammal man döljer sig. Då ser Kajsa ut såhär.
Hon ser ljuset


Då blir jag väldigt glad, för Kajsas skull


Och när hennes extas har lagt sig, så är hon konstant glad livet ut.
Tack vare mig

Vi är bra team, Jag & Kajsa

Janis Joplin á la Caroline Af Ugglas

Janis Joplin - Piece of my heart
Kan ju fan inte lyssna på den, den liknar alldelles för mycket Caroline's cover på svenska. Så sjukt lika röster. En cover ska ju vara samma låt, men dock på ett eget viss tycker jag, man behöver ju  överdriva, men det här var ju äckligt likt.

Janis var ju sjukt grym, hon borde ju få cred. Men jag är ändå sjukt svag för Caroline af Ugglas
Detta är väl bland de bästa av de (få) låtar hon gjort.
Fast hon gör ju halva grejen så utan henne hade väl låten inte gjort sitt.


Antingen hatar man nog henne eller så älskar man henne

Detta skulle jag vilja kalla dagen för DAGEN. Prov imorgon, och det är lite läskigt. 3 h och 20 min. älska. not.
Men jag har bestämt mig för att enbart gå igenom det litegrann sen bara släppa det för det sista.
Nej jag kan fan inte koncentrera mig på att skriva, ska plugga nu. Skriver senare istället.
Ciao

Digital Bat

Sitter och lyssnar på Deftones White Pony album och precis lagt undan skolan för idag. Skrivit in mina 48 franskaglosor så det bara är att plugga på dem tills torsdag. Känns alltid lika härligt att äntligen få plugga lite franska, precis som förr. Men fysikprovet på fredag tar typ döden på mig. Ingen jäkla aning alls om hur det kommer gå, och jag har inte ens gått igenom alla kapitel ännu. Men fuck it. skola skola.

Idag rann seriöst bara dagen iväg. Började 10.20, vilket alltid är lika skönt efter helgen, sluta 13.40. Pappa kom och hämtade mig så övningskörde vi. Allt gick bra tills jag blev sur på honom i en rondell, då fick jag kärringstopp två gånger, då skrek jag fitta, då blev han arg på mig då blev jag ännu argare på honom. OND CIRKEL! RONDELLEN SMITTAS

Sen var klockan typ 15.30. Kuuul, hela dagen rann iväg, och nu märker jag att klockan redan är tio, det suger. Jag måste hinna duscha också, om jag inte vill att mitt hår ska glänsa sönder imorgon. Det vill jag ju inte, eller hur?

Jajaja, blablabla, jag vet inte vad ja ska skriva, ja vill ut och röka nu. pusshej

ps. 18 år om typ 3 veckor. exciting! fnissfniss

lura dem

Hatar att vara sådär äckligt mätt. Okej, jag åt pizza, det var gott . Okej, jag ville ha den så mycket så att jag hade kunnat betala extra för den. Men vadå, det betyder inte att den ska sätta spår och ge mig äcklig jag-har-ätit-en-elefant-känsla och sätta sig med unken pizzalukt i mina kläder. Men fine, jag får väl stå mitt kast. Har jag väl gått in i dödsmaten får jag väl leva med det.

Som ni förstår så har jag inte gett nåt "jag ska bli nyttig" nyårlöfte för 2009 som många andra gjort (Vilket dom iofs bröt på nyårdagen med all bakismat, fu) Har inte riktigt förstått grejen med nyårslöften ännu. Jag kan dock hålla med om att det är bra att sätta upp mål och ha lite koll på vad man ska göra.  Men ändå,  jag tycker hela grejen snedvrids med att alla bara talar in det nya året som en ursäkt för allt annat man gjort. "ÅR 2009 ska jag bli duktig och inte ta den där extra drinken" "jag ska börja träna och sluta slappa" blablabla. Som om det är en ursäkt för att du inte gjort det. Du vet mycket väl också att du kommer fortsätta som du gör, för jag antar att samma nyårlöfte var året innan också? Jag tycker vi bojkottar nyårslöften och är sjukt jävla impulsiva och spontana istället, så slipper halva Sverige gå omkring med prestationsångest för att man inte uppnåt det man borde , eller för att man har brutit sitt löfte.

Nu fick jag ont i magen och det börjar bli jobbigt att skriva, pizzan har väl kommit till andra stadiet av nedbrytningen.
Ska lägga mig i sängen och titta på ett (okej, kanske två) avsnitt utan Six Feet Under. Men jag borde börja spara lite på dem, och unna mig med dem ibland, för när dom tar slut så vet jag fan inte vad gör. Kan inte tänka mig att det finns en serie som kan ersätta trösten och sympatin av alla mina vinångest kvällar. Då det eneklt sagt är det mest ångestfyllda och dödsinriktade program jag någonsin sett, men det är så jävla bra. Och vad den där Alan tänkte när Nate dog, ville väl skrämma skiten ur mig. Jaja, kär är jag i det iaf, och nu ska jag lägga mig i sängen och titta på det.



Rödhårig Claire



Rödhårig Joakim


tung som sten

Igår började skolan, jullovets slut. Det sög, eftersom man inte kunnat koppla bort skolan till 100% under lovet. Jävla skola, man blir ju hjärntvättad.  Gick och la mig med huvudvärk igår, vaknade med huvuvärk och eksem, så ingen skola för mig idag. Trodde klockan var 12.30 när jag gick upp, men den hade tydligen ställt om sig under natten (?) för att förvirra mig, men den är bara 11 vilket är vädligt skönt. Ska försöka få lite pluggat idag, blev inte så mycket igår.

Jag känner mig alltid så dåligt efter ett lov, det är så många jag vill träffa och umgås med. Men tiden räcker inte till.
Elin, Joss, Angelica och Träffat Linda & Zandra myycket mer.

Men iaf träffat Emelie som var hemma från Monaco, och Kajsa som var hemma från hultsfred :)
När jag fått skrapat ihop lite pengar så blir det fan Köpenhamn.

Det är fredag idag, vilket suger. eftersom alla antingen kommer gå ut, inte tänka på mig, eller sitta hemma med sin käraste, inte tänka på mig. VIlket ger mig en ensam fredagskväll (igen) med vin och ångest. fuck it.

Snart kommer Felicia hem och då ska hon få ta hand om mig.

Puss