sjuk

Fan, igår kom förkylningen och snuvan över mig somen snöstorn. Och här sitter jag idag och det har inte blivit bättre - snarare värre, och jag som ska ha 18-års fest imorogn =/ Får väl trycka i mig en jäkla massa ibumetin. Om det nu kommer göra något bättre.

Bajs

THE GOSSIP


THE GOSSIP


Drygt för två år sen så satt jag vid min lilla dator i mitt lilla gula rum, och drog på radion som vanligt. MEd min glädje upptäckte jag att det  var p3 live, vilket verkade intressant. Efter sådär 2 låtar, tyckte jag att bandet lät mycket intressant, och efter 3-4 var det jävligt bra.
Lisa klickade in sig på lilla p3's hemsida och ska självklart ta reda på vilka de var som spelade.
Hm, ett litet band som hette The Gossip. Ett jävligt bra band. Och nåt halvår senare när deras singel "Standing In The Way Of Control" började spelas på radio så tror jag nog de flesta hört nåt av dom.

Men svag som jag är för rockchicks så tycker jag att alla kunde få höra en väldigt trevlig sång med The Gossip som nu nästan bara fyller min playlist. Fast dock inte den jag ville.



LOV - VOL

Jag har lov, och jag har hur mycket tid som helst till småsaker , iallafall om man jämför med vanliga fall.
Tid för:
  •  Städa & rensa vilket jag aldrig hinner annars
  • Träna
  • Sy
  • Plugga ordentligt, så jag slipper stressplugga bara för det är massa annat i skolan runt omkring
  • Fixa naglar & hy etc
  • Planera inför sommaren
Men vad gör jag istället?! Sitter här och lyssnar på Edith Piaf och gör fan ingenting. Fast jag vill - men jag orkar inte.
bajs bajs. Varför gör jag alltid såhär? Slutar ju bara med att jag får cpångest för jag har prov dagen efter jag börjar skolan och inte pluggat ett skit. Blä. Nu måste jag göra nåt.



Igår var jag o älskling i Kungsmässan och kikade lite. HIttade inget sådär som skrek Lisa, men jdet var mysigt att umgås lite. Men självklart när jag såg att dom hade smink på H&M ville jag in o kika för att kankse slå till på en billg rolig ögonskugga eller dylikt. Men istället tänkte jag att jag kanske ska slå till på ett litet läppglans för skoj skull, men duktiga Lisa sa till och det blev inte så, för jag tänkte att jag har säkert nåt hemma.

När jag kom hem rensade & städade jag min sminklåda, och kom fram till att jag hade 17 läppglans och 27 läppstift. Hm, lika bra att jag inte köpte nåt.




pepp

Åh, jag vill vara sådär pepp på livet. Glad så allt vardagligt nästan blir lite roligt. Hur gör man? Hatar att man alltid ska vara beroende av någon annan hela tiden. Jävligt mycket plugg nu också, måste verkligen plugga sönder idag. Snälla huvudvärk stanna där du är, vart det än nu är. Nu ska jag fixa mig det sista sen köra in till stan.

Pusshej

LAX

Fille var nere i helgen. Hon är hemma från Kina nu, och det var mys mys party party. I LOVE THAT GIRL